Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shrnutí závodních výsledků za rok 2015

7. 1. 2016

Členové JK Argos se zúčastnili některých velmi vysokých soutěží s  výbornými výsledky.

 Výborně si vedli především na šampionátu ČR v drezuře, který se konal 31. května 2015 v Němčicích, kde Diana Dzyuba na koni Solo Paladia získala v kategorii ST junioři
5. místo, a 10. - 12. července 2015 ve Zduchovicích (pokračování šampionátu ČR) v kategorii ST 3. a 4. místo. V kategorii S  3. místo, a v téže kategorii získala Lucie Horová na koni Mercedes 9. místo, v kategorii L pro jezdce do 16. let 8. místo a na koni Boris 19. místo, a Klára Vodičková na koni Rachel v kategorii L 2. místo.

O víkendu 18. - 20. 9. 2015 se naše závodnice zúčastnily finále Českého drezúrního poháru v Martinicích a jejich výsledky byly nad očekávání dobré: Lucie Horová a Boris obsadili v soutěži Pony Trophy celkově 5. místo! Klára Vodičková s Rachel 1 obsadili
v soutěži Novice Cup do 18 let celkově 4. místo a průměrným bodovým ohodnocením 62,472%.
Diana Dzyuba a Solo Paladia obsadili v soutěži Challenge Cup a konkurenci toho nejlepšího, co v současnosti u nás závodí, 6. místo s průměrným bodovým ohodnocením 63,857%!

Dalšími velmi úspěšnými závody v drezúře byly závody pořádané jezdeckou stájí JH ROBIN s.r.o. v Políkně 20. června 2015, ve kterých se v kategorii S umístila Alena Smolíková na koni Kinsky Santiago na 6. místě, v kategorii L Lucie Horová na koni Rachel na 1. místě a na koni Boris na 10. místě, Eliška Kozlová na 15. a 16. místě na koni Dantes a na koni Limetka., a ve druhé úloze kategorie L se Lucie Horová umístila na 3. místě na koni Rachel, a Alena Smolíková na koni Kinsky Santiago na 7. místě a Lucie Horová na koni Boris na 6. místě. V kategorii Z děti do 16. let se Eliška Kozlová na koni Dantes umístila na 4. místě a Kateřina Ševčíková na koni Limetka na 2. místě.

Ve skokových soutěžích patří k výborným výsledkům 2. místo v oblastním mistrovství dětí v parkuru, které získala naše čerstvě licencovaná závodnice Kateřina Ševčíková.

Ve vytrvalosti se naše jediná zástupkyně této disciplíny Helena Smirnovová s koněm Seraf umístili na 1. místě v distančním hobby dostihu na 28 km, který se konal 26. 9. 2015 v Pasekách u Nových Hradů.

Dále se naši členové účastnili řady závodů menšího významu pořádaných v okolí, např. drezúrních a skokových závodů pořádaných stájemi a JK v Plané, Vondrově, Mažicích aj.

            Sportovní výsledky členů našeho jezdeckého klubu byly v roce 2015 velice dobré a nezbývá, než se snažit je v dalším roce opět zopakovat!